Seat onderhoud bij de Rooij

Seat onderhoud bij de Rooij

Autobedrijf heeft een lange geschiedenis als het gaat om onderhoud aan de merken van de Volkswagen Groep. Wij zijn officieel service dealer van Audi, Volkswagen, Skoda en Volkswagen Bedrijfswagen. Daarmee hebben wij ook meteen de expertise van het andere merk uit de Volkswagen groep in huis, Seat. Hoewel wij geen officiële Seat Service Dealer zijn kunnen wij u en uw Seat toch voorzien van alle onderhoud dat noodzakelijk is om uw Seat in topconditie te houden.

Service

Een afspraak in onze werkplaats is snel gemaakt. U kunt gebruik maken van onze online werkplaatsplanner zodat u de afspraak kunt plannen in uw eigen tijd op een moment waarop het u het beste uit komt. Tevens kunt u ons bellen op 030-2204816. Onze medewerkers zullen dan de mogelijkheden en wensen met u bespreken en samen met u een afspraak inplannen.

Gedurende het onderhoud aan uw auto kunt u bij ons vanaf € 15,- per dag een auto huren zodat uw mobiliteit gegarandeerd blijft. Heeft u geen vervangende auto nodig dan brengen wij u met alle plezier naar uw woon- of werkadres. Onze chauffeurs staan graag tot uw dienst. Tenslotte is er natuurlijk ook de mogelijkheid om gedurende het onderhoud te wachten tot uw auto gerepareerd is. In onze wachtruimte kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee gebruik maken van ons ruime aanbod aan tijdschriften.

Is er slechts een lampje kapot of is uw storingslampje gaan branden? Kom dan meteen langs en maak gebruik van onze Direct Service. Wij lezen dan meteen uw auto uit of vervangen het defecte lampje terwijl u wacht. Dit kan iedere werkdag tussen 8.00 en 17.00.

Natuurlijk staat uw Seat na iedere onderhoudsbeurt keurig gewassen weer voor u klaar. Dat is de service van de Rooij.

 Meer vragen ?

 Heeft u meer vragen mail ons dan via info@derooijauto.nl of bel met 030-2204816. Wij beantwoorden graag uw vragen.