Skoda Onderhoud

Skoda Onderhoud

Om uw Skoda in goede conditie te houden is regelmatig onderhoud noodzakelijk. Wij kunnen uw Skoda de aandacht geven die het verdiend. Het maakt ons niets uit waar u deze auto gekocht heeft en of u deze privé of zakelijk heeft aangeschaft. Bij krijgt u de best mogelijke service van het hoogste niveau.

Officiële Service Dealer Skoda

Wij zijn officieel door de Skoda importeur aangesteld als Skoda Service dealer en voldoen daarmee aan de allerhoogste eisen. Onze werkplaats is volledig ingericht met de allernieuwste apparatuur zodat wij elke reparatie kunnen verrichten. Onze monteurs hebben alle opleidingen en cursussen gevolgd om op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen.

Elk type onderhoud

Bij Autobedrijf de Rooij voeren wij ieder type onderhoud en alle werkzaamheden rond uw Skoda zelf uit. Of het nu gaat om het vervangen van uw banden of regulier onderhoud. Tevens kunt u bij ons terecht als het gaat om herstel van kleine en grote schades en herstel van ruitschade. Ook is het APK keuren van uw Skoda in combinatie met een onderhoudsbeurt helemaal gratis.

Een afspraak maken

Wij maken het u graag makkelijk. Via ons online plansysteem kunt een afspraak maken wanneer het u uit komt. U kunt precies zien wanneer uw Skoda bij ons terecht kan voor onderhoud en zelf de afspraak maken. Spreekt u ons liever persoonlijk of heeft u advies nodig? Bel dan met 030-2204816, wij staan u graag te woord.