Volkswagen Service Dealer De Rooij Bilthoven

Volkswagen Service Dealer De Rooij Bilthoven

Bij Autobedrijf de Rooij bent u met iedere Volkswagen van harte welkom. Bij ons maakt het niet uit waar u deze auto aangeschaft heeft. Ook maakt het ons niet uit of u deze auto privé rijdt of dat u zakelijk in uw Volkswagen rijdt. Wij behandelen elke Volkswagen met dezelfde zorgvuldigheid en hetzelfde plezier.  Bij ons is uw bezit in goede handen.

Officiële Service Dealer Volkswagen

Autobedrijf de Rooij is door de Nederlandse Volkswagen importeur aangewezen als officieel Volkswagen Service Dealer voor Bilthoven en De Bilt en omgeving. Wij voldoen daarom aan de allerhoogste eisen op het gebied van onderhoud. Onze gereedschappen en computers zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit en onze monteurs gaan regelmatig naar cursussen en trainingen om te leren over de nieuwste ontwikkelingen op automotive gebied en dan specifiek de moderne technieken waar Volkswagen gebruik van maakt. Met grote regelmaat worden wij onafhankelijk getoetst op het gebied van klanttevredenheid en kwaliteit zodat onze service altijd van de hoogst mogelijke kwaliteit blijft.

Service

Een afspraak in onze werkplaats is snel gemaakt. U kunt gebruik maken van onze online werkplaatsplanner zodat u de afspraak kunt plannen in uw eigen tijd op een moment waarop het u het beste uit komt. Tevens kunt u ons bellen op 030-2204816. Onze medewerkers zullen dan de mogelijkheden en wensen met u bespreken en samen met u een afspraak inplannen.

Gedurende het onderhoud aan uw auto kunt u bij ons vanaf € 15,- per dag een auto huren zodat uw mobiliteit gegarandeerd blijft. Heeft u geen vervangende auto nodig dan brengen wij u met alle plezier naar uw woon- of werkadres. Onze chauffeurs staan graag tot uw dienst. Tenslotte is er natuurlijk ook de mogelijkheid om gedurende het onderhoud te wachten tot uw auto gerepareerd is. In onze wachtruimte kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee gebruik maken van ons ruime aanbod aan tijdschriften.

Is er slechts een lampje kapot of is uw storingslampje gaan branden? Kom dan meteen langs en maak gebruik van onze Volkswagen Express Service. Wij lezen dan meteen uw auto uit of vervangen het defecte lampje terwijl u wacht. Dit kan iedere werkdag tussen 8.00 en 17.00.

Natuurlijk staat uw Volkswagen na iedere onderhoudsbeurt keurig gewassen weer voor u klaar. Dat is de service van de Rooij.

Meer vragen ?

 Heeft u meer vragen mail ons dan via info@derooijauto.nl of bel met 030-2204816. Wij beantwoorden graag uw vragen.