Wie wij zijn?

Autobedrijf De Rooij is een familiebedrijf met een rijke ervaring in de autobranche. Joop de Rooij, zoon van een eigenaar van een juttefabriek, is in 1928 het bedrijf gestart in een loods aan de Hessenweg te De Bilt. In 1956 is hij het merk Ford gaan verkopen. Om het bedrijf te laten groeien kocht hij in 1963 het voormalige hofje van de familie van Boetzelaer, dat diende als onderkomen voor het personeel van deze adellijke familie. Op deze plek bouwde hij in 1968 de werkplaats.

Volkswagen & Audi

In 1975 heeft Ton de Rooij het bedrijf van zijn vader overgenomen; hij startte in 1976 met het huidige merk Volkswagen en Audi. Onder het grote succes van Ton de Rooij moest er hetzelfde jaar al uitbreiding plaatsvinden en kocht hij het naast gelegen pand, waar vroeger de Biltse Courant was gehuisvest. In 1996 heeft Eric de Rooij het bedrijf  van zijn vader overgenomen en zijn succes voortgezet.
De Rooij groeit, wij willen u van harte welkom heten op onze nieuwe locatie waar u voor de deur kunt parkeren.

Een compleet aanbod voor Volkswagen, Audi, en Škoda.

Het complete aanbod dat wij kunnen bieden is erg gevarieerd: verkoop van auto’s, onderhoud, reparatie, autowassen, leasing, financiering, schadeherstel en onderdelenleveringen. Dit is een kleine greep van onze vele mogelijkheden. Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Laat ons u informeren over onze dienstverlening.

Met vriendelijke groet,
Eric de Rooij